We dream. We do. Miért vágtunk bele?

Áprilisban elindítottuk a Bridge Budapestet. A LogMeIn, a Prezi és a Ustream alapította, hogy inspirációt adjon azoknak, akik nyitottak, hogy megvalósítsák az álmaikat. A saját példájukon keresztül is szeretnék bizonyítani, hogy kitartó munkával és némi szerencsével lehet Magyarországról indulva világsikert építeni, létrehozni. Ezt a videóblogot most azért indítjuk, hogy a sikertörténetek alapítóit, elindítóit megismerhessétek. Veiszer Alinda kérdezi őket hétről hétre a döntéseikről, a választásaikról, az ambíciójukról és a motivációjukról.

Lépj nagyot! a blog neve, és itt a beszélgetések rövidebb, 5-6 perces változatait nézhetitek meg. Egy klikkeléssel pedig a 20 perces videókhoz lehet jutni a Bridge Budapest oldalán, ha érdekesnek találjátok, és kíváncsiak vagytok a folytatásra, a részletekre. Ha úgy érzitek, jó lenne, ha mások is látnák a videókat, osszátok meg a közösségi felületeken, hogy minél többen úgy érezzék, ők is képesek rá, és szeretnének lépni egy nagyot az álmuk megvalósításához.

Az első rész rendhagyó. Nem egy történetet nézhettek meg, hanem egy válogatást a következő hetek beszélgetéseiből. Ezt hívják ízelítőnek?:)

 

Tovább a teljes videóra
süti beállítások módosítása